Interim-Specialist
 


ONZE DIENSTEN

We geloven in wat we doen. AVANZZ diensten kunnen worden toegespitst op uw doelen, uw bedrijf of uw project.

Interim Commercieel Management

Interim Commercieel Management (nationaal en/of internationaal) waarin AVANZZ graag uw tijdelijke kennis- of capaciteitsprobleem oplost. Of uw bedrijf heeft een frisse blik van buitenaf nodig op de business welke AVANZZ kan bieden met interim management 

Interim Exploitatie Management

Interim exploitatie Management waarin AVANZZ graag uw tijdelijke kennis- of capaciteitsprobleem oplost. Advies en ondersteuning bij het opzetten van nieuwe Bedrijven of Instellingen om de exploitatie goed en gedegen op te zetten.

Interim Business Development/Consultancy

Advies- en/of implementatie diensten om de effectiviteit van de bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering en/of operationele processen te verbeteren. Bij zowel corporates als start-ups past AVANZZ haar kennis en expertise toe. 

Interim Account Management

Het grootste plezier hebben we als we de klanten kunnen helpen geweldige resultaten te behalen. U kunt ons inhuren voor korte of langere periode. Het is mogelijk om de huidige accountmanagers te coachen on the job, om meer rendement te halen uit het bestaande team. AVANZZ zorgt ervoor dat de ideale potentiële klanten en prospects niets merken van de tijdelijke situatie en neemt alle contacten over. Wanneer de medewerker terugkeert- of als de vacature is vervuld- zorgen wij voor een vlekkeloze overdracht.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn